المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : حل التقن .. خااااص لـ(هبوووش ..♥..)



M-A
17th October 2009, 07:16 PM
بسم الله الرحمن الرحيم ,,, هاذي اسئلة التقن ,, تراها a020
ان شاءالله اكون افدتكم ,, :what






Q1. Personal Computers are also known as:
Ans: The Microcomputer.
Q2. Give the name of any two components of Computer System.
Ans: 1. Hardware. 2. Software.
Q3. What does CPU stands for?
Ans: Central Processing Unit.
Q4. Give two examples of Output devices:
Ans: 1 : Inkjet Printer 2. Headphones
Q5. One Giga Byte (GB) is equivalent of 1024 Mega Bytes (MB).
Q6. Give the full form of “RAM”.
Ans: Random Access Memory
Q7. Write the name of any two Operating Systems other than Microsoft Windows series.
Ans: 1. Macintosh. 2. Unix.
Q8. Identify the device in picture and write its name.
Ans: Processor.
Q9. What is input device?
Ans: An input device is any peripheral device used to provide data to the computer.
Q10. What is the use RAM?
Ans: This is the memory that a computer uses for storing programs and their date while working on them.

Q11.How many types of software are there?
Ans: There are two types of software.
Q12. Give any five examples of Application Software.
Ans: E-mail client , 2D graphics creation and editing , 3D graphics creation and editing , Web Browsers and Word Processing .

Q13. Name any three Programming Languages.
Ans: C , C++ and JAVA .
Q14. What is Hardware?
Ans: The hardware consists of all devices of the computer that you can see and touch. These include input, processing and output devices.

Q15. What does abbreviation TCP/IP means?
Ans : Transfer Control Protocol/Internet Protocol.

Q16. What is the use of Operating System (OS)?
Ans: A special computer program that manages the relationship between application software, the wide variety of hardware that makes up a computer system, and the user of the system.

Q17.What does term “HASAW” means?
Ans: The Health and Safety at Work Act (HASAW).
It lays down wide-ranging duties on employers and sets out the basic principles by which Health and Safety at Work is regulated. An employee too must take responsibility for his own safety at the workplace.

Q.18. What do you mean by “Ergonomics”?
Ans: The term “ergonomics” refers to the relationship between workers and their working environment.

Q19.What is virus?
Ans: A computer program that can copy itself and infect a computer without the permission or knowledge of the owner.

Q20. Give any two Anti Virus Programs.
Ans: 1. Norton Antivirus. 2. MacAfee.





ها هبووش قلب2 ,, وش رايس ؟

ملاك لولي
18th October 2009, 12:37 AM
الللللللللللللللللللللللل ه يوفقك ويدخلك الجنه ويجزاااااااك خير
ماقصرتي الله لايحرمنا منك
<<<< والله دعوه من كل قلبي لك أأأأآآآآآآآلله يوفقك ويحقق مناك
مشكوووووووووووووووره ياعسلxxxxxxx